duurzaamheid2018-12-03T06:54:57+00:00

duurzaamheid

Teamwork Interiors is een duurzame interieurbouwer. Wij geloven dat de kwaliteit en waarde van uw interieur ook bepaald worden door de manier waarop het is geproduceerd.

Teamwork Interiors is FSC® en PEFC™ gecertificeerd

Teamwork Interiors is FSC en PEFC gecertificeerd. Teamwork heeft de mogelijkheid u FSC en PEFC gecertificeerde producten te leveren. Dit betekent dat Teamwork als onderdeel van de gecertificeerde FSC en PEFC handelsketen u als afnemer de garantie mag geven dat het in uw project verwerkte hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen die voldoen aan de door FSC en PEFC aan duurzaam bosbeheer gestelde eisen. Wilt u meer weten over FSC of PEFC, neem dan contact met ons op of bezoek de website van FSC Nederland, www.fsc.nl of de website van PEFC Nederland, www.pefcnederland.nl.

FSC® certification code: CU-COC-815141

PEFC™ certification code: CU-PEFC-815141

Milieubewuste interieurbouw

Teamwork Interiors streeft naar een zo milieuvriendelijk mogelijke productie. Met maximale energie-efficiency, minimale reststoffen en zo min mogelijke milieubelasting. Dit wordt jaarlijks geëvalueerd en -waar mogelijk- geoptimaliseerd.

Duurzame governance

Teamwork Interiors wil duurzaam en ethisch ondernemen. We werken uitsluitend samen met ondernemingen die zich conformeren aan de normen van de International Labour Organisation.  http://www.ilo.org/global/lang–en/index.htm