werken bij2018-10-11T14:28:50+00:00

werken bij

Teamwork Interiors is een fijn bedrijf om bij te werken. Je maakt mooie interieurs voor internationale, bekende klanten en merken. Dat doe je in een open, collegiale omgeving. Bij een solide onderneming die je stimuleert en de ruimte geeft om jezelf te ontwikkelen.

vacatures

We hebben op dit moment onderstaande vacatures.

Ervaren meubelspuiter
Meubelmaker/interieurbouwer
Werkvoorbereider / tekenaar interieurbouw

open sollicitatie

Teamwork is altijd geïnteresseerd in talentvolle en gedreven professionals met affiniteit voor de interieurbouw. Ben je geïnteresseerd in Teamwork?

Stuur dan een open sollicitatie naar:

Teamwork Interiors BV t.a.v. personeelszaken,

Postbus 136, 7060 AC Terborg
of mail naar info@teamwork-interiors.com

werken en leren

De toekomst van ons mooie vak wordt gemaakt door jong talent. Bij Teamwork Interiors ondersteunen we daarom de opleiding van begeleiding van jonge medewerk(st)ers. Bij OBD-opleidingen (www.obd-opleidingen.nl) kun je worden opgeleid tot meubelmaker/interieurbouwer of machinaal houtbewerker meubelindustrie. Per week werk je dan vier dagen in de praktijk en volg je één dag theorie. Voor de BBL-opleiding word je bij Teamwork Interiors begeleid door een speciaal hiervoor opgeleide leermeester.

stage & afstuderen

Ben je student en zoek je een mogelijkheid om af te studeren? Of een plek om stage te lopen? We helpen je graag met een leuke én leerzame stageplek of afstudeeropdracht. Stuur hiervoor je sollicitatiebrief met cv naar:

Teamwork Interiors BV t.a.v. personeelszaken

Postbus 136, 7060 AC Terborg

of mail naar info@teamwork-interiors.com