OVER ONS

Let's make
magic happen.

Wij zijn Teamwork interiors.

Bij Teamwork interiors vind je bevlogen professionals die maar één doel hebben en dat is pure kwaliteit leveren. We denken actief mee hoe we samen tot het beste resultaat komen in design en productie, tot aan het transport. Zo zorgen we samen dat we zo kosteneffectief mogelijk werken. Daarom geloven we in relaties in plaats van in klanten. Zo bouwen we aan de beste merk- of winkelbeleving.

Teamwork interiors is een internationale, hoog kwalitatieve interieurbouwer. Wij realiseren interieurs op maat passend bij elk merk of winkelconcept. Onze vakmensen en de hightech apparatuur zorgen voor interieurs met een zeer precieze en hoogwaardige afwerking. Wij zorgen er daarnaast ook voor dat het geleverd en geassembleerd wordt. Waar ook ter wereld.

Bij Teamwork interiors vind je professionals met een hart voor interieurs. Professionals die graag samenwerken om zo het beste van het beste te realiseren voor jouw merk of concept. Dat doen we elke dag met dezelfde gedrevenheid, omdat we weten dat dat zorgt voor de allerbeste kwaliteit.

Services

Van A tot Z betrokken.

Wij leveren interieurs van engineering tot assemblage. Dat is wat we bij Teamwork interiors doen. Jouw persoonlijke projectmanager bewaakt het proces en alle gemaakte afspraken.

Concept

Teamwork interiors wordt het liefst in de conceptfase betrokken. Zo kunnen we het hele proces goedkoper, gemakkelijker en sneller maken. We denken actief mee over materialen en monsters, waardoor we concepten kunnen optimaliseren.

Werkvoorbereiding

Voorbereiding op het werk is het eerste deel van de productie. In deze fase worden de producten digitaal geproduceerd. De engineers maken 3D-tekeningen en stellen alles digitaal in. Hierdoor kan de volledige productie, logistiek en montage soepel verlopen.

Productie

De digitale tekeningen worden geüpload in onze machines. Teamwork interiors maakt gebruik van volledig digitaal gestuurde machines en het vakmanschap van onze mensen. Wij werken alleen met de nieuwste technieken.

Logistiek

Teamwork interiors is verantwoordelijk voor het wereldwijde transport van de meubels, inclusief alle bijbehorende exportdocumenten en het toezicht op de assemblage.

Assemblage

Onze installateurs reizen de hele wereld over om het interieur in elkaar te zetten en gaan pas weg als het hele interieur af is. Ook dat ene schilderij hangen we graag voor je op.

Service

Ons doel is altijd om een langdurige relatie aan te gaan. De service die wij leveren, zit o.a. in hoe wij met je meedenken om een zo kosteneffectief concept te realiseren of om je eigen producten in ons logistieke proces te brengen zodat er misschien maar één vrachtwagen hoeft te rijden.

Relations

Ons netwerk van
internationale partners.

Projecten gerealiseerd in

  • Europa

  • UK

  • USA

  • Argentinië

  • Zuid-Afrika

  • Singapore

  • Dubai

  • Israël

  • Egypte

Laten we iets
moois bouwen.

Een goed gesprek kan zomaar de start zijn voor een mooie samenwerking en projecten opleveren die extra magie toevoegen aan jouw merk- of winkelbeleving. Lijkt je dat wat? Neem dan contact op.

Maak een afspraak