duurzaam

Teamwork interiors staat voor duurzaam werken. Wij geloven dat de kwaliteit en waarde van jouw interieur ook bepaald wordt door de manier waarop het geproduceerd is. Daarnaast geloven wij in een duurzame relatie tussen klant, leverancier en medewerkers.

Een betere wereld creëren is teamwork.

duurzaam werken

Zo werken we aan duurzaamheid

Keurmerken

Teamwork interiors is al jaren
FSC® en PEFC gecertificeerd.

Teamwork interiors is al meer dan 10 jaar FSC en PEFC gecertificeerd. Dit betekent dat Teamwork interiors als onderdeel van de gecertificeerde FSC en PEFC handelsketen jou de garantie mag - en kan - geven dat het in het project verwerkte hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen die voldoen aan de door FSC en PEFC gestelde eisen.

Meer weten?

Wil je meer weten over FSC of PEFC? Neem dan contact met ons op of bezoek de website van FSC Nederland of de website van PEFC Nederland.

KlantCase

Ace & Tate gaat voor een duurzaam interieur

Bij Ace & Tate staat duurzaamheid voorop. Neemt niet weg dat het ook echt Ace & Tate moet zijn qua uitstraling. Voor dit mooie project hebben we alles uit de kast gehaald om het zo duurzaam mogelijk te ontwerpen en te produceren.

Bekijk het project

duurzaam & toekomst

De toekomst van duurzaam denken gaat verder bij Teamwork interiors.

We hebben duurzame concepten ontwikkeld voor de nabije toekomst, zoals ‘Sale & Buy Back’, QR registratie, vervoer zonder pallets en flat pack design. Meer weten over onze duurzame concepten? We praten je graag bij.

01

Sale & Buy Back.

We kunnen onze interieurs leveren met het Sale & Buy Back principe. Op meubilair dat bestaat uit herbruikbare delen heffen we een soort ‘statiegeld’. Dat statiegeld krijg je terug als je het meubel aan het eind van de levensduur laat recyclen voor hergebruik. Zo garanderen we samen dat meubilair een duurzaam leven tegemoet gaat.

01

02

Meubilair met QR code.

We kunnen onze panelen voorzien van een QR code. Gaat er iets onverhoopt kapot of is er slijtage, dan kun je door middel van het scannen van de QR code precies dat ene onderdeel bestellen. Ook dat scheelt weer.

02

03

Samenwerken met
verhuistransport.

Door de inzet van bestaande verhuisbedrijven beperken we het gebruik van pallets, omdat deze sector op een andere wijze vervoert dan reguliere logistiek bedrijven.

03

04

Flat pack vervoer.

Door een slimme aanpak in de engineering fase van een interieur, kunnen we het vervoer optimaliseren door gebruik van flat packs. Zo kunnen we grotere volumes in een keer vervoeren, in plaats van in meerdere keren.

04